Felhasználási feltételek:

A honlap használatával ön elfogadja az alábbi szabályokat és feltételeket. A honlap háborítatlan használata érdekében, javasolt minden egyes szabály és feltétel elolvasása.
Beleegyezik és elfogadja, hogy bármiféle előzetes értesítés nélkül, törölhetünk vagy közzétehetünk bármilyen információt az oldalon, vagy bármiféle előzetes értesítés nélkül megszakíthatunk bármilyen tevékenységet. Amennyiben a honlapon hivatkozások találhatóak más oldalakra, nem garantáljuk és/vagy igazoljuk semmilyen formában az ott található információkat. Ön dönti el, hogy meglátogatja vagy sem az illető oldalakat, illetve, hogy az ott található információkat figyelembe veszi, vagy sem.

Fogalmak:


Ezt a honlapot, mely a www.jatszoter.ro címen érhető el, a Gordius Plus KFT - a továbbiakban Szolgáltató - üzemelteti és kezeli, melynek székhelye Románia, Hargita megye, Csíkszereda, Galambok utca 12., tel./fax 0266 333700, e-mail: office@jatszoter.ro, bejegyzési száma a Hargita megyei Törvényszék mellett működő Kereskedelmi Törzskönyvi Hivatalnál (Cégbíróságon) J19/94/2002, adószáma RO 14569562, folyószámlaszáma RO28 RNCB 0152 0423 6258 0001, melyet a Román Kereskedelmi Banknál vezet.
Az a természetes vagy jogi személy, aki a www.jatszoter.ro oldal révén termékeket rendel és vásárol, a továbbiakban Ügyfél néven szerepel.
A „honlap” kifejezés ebben a dokumentumban a www.jatszoter.ro oldalra vonatkozik.
A „felhasználó”, „látogató” és „ön” kifejezések mindazokra a természetes és/vagy jogi személyekre vonatkoznak, akik látogatásuk okától függetlenül, felkeresik a www.jatszoter.ro honlapot.
A „Szabályzat”, „Szerződés”, „Felhasználási Feltételek” kifejezések a jelen Felhasználási Szerződésre vonatkoznak.
A „személyes adatok” kifejezés alatt azokat az információkat értjük, melyeket öntől begyűjtünk, melyek alapján az ön személye azonosítható. Ezek tartalmazhatják az ön nevét, e-mail címét, - jogi személyek esetében pedig a társaság nevét, székhelyének címét, adószámát, cégjegyzékszámát, szállítási címét, telefonszámát és a társaságot képviselő személy elérhetőségének adatait.

Szerzői jogok – Copyright


A honlap tartalma (szövegek, képek, grafikonok, szkriptek, programok és egyéb adatok) a Szolgáltató tulajdonait képezik, vagy olyan harmadik felek tulajdonában állnak, akik beleegyeztek azok közzétételébe, és a szerzői jogok védelmét biztosító törvények védelme alá esnek. Az oldal bármelyik tartalmi elemének használata a Gordius Plus KFT jóváhagyása nélkül, a hatályos jogszabályok szerint büntetendő.

Termékek és ajánlatok


Az oldalon található termékek a rendelkezésre álló készlet erejéig szerepelnek a kínálatunkban. Az oldalon szereplő fényképek tájékoztató jellegűek, nem zárható ki, hogy ezek, valamint a valós termékek között eltérések lehetnek. Bármiféle panaszt a termékek átvételét követő 24 órán belül a szolgáltató tudomására kell hozni. Nem követelhető kártérítés, amennyiben a megrendelés alapos indokok miatt nem teljesíthető (a termék nem található meg a szolgáltató készletén, esetleges gépelési hibák, stb.) Ilyen esetekben a szolgáltató értesíti az ügyfelet a felmerült problémákról, és törli a megrendelést. A termékek minőségre, a márka eredetiségére és bármilyen egyéb, egy bizonyos márkára vagy termékre vonatkozó kérdésével az ügyfél a szolgáltatóhoz fordulhat. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket, kivéve, ha ilyen irányú megjegyzés szerepel az oldalon.

                                          A honlapon feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.

A termékek kézbesítése:


A termékek kiszállítása futárszolgáltató cégek révén történik, vagy azok átvehetőek a cég székhelyén. Az oldalon található képek tájékoztató jellegűek, a termékek eltérhetnek ezektől a szín, kinézet, stb. tekintetében, azonban ilyen esetben az ügyfelet a rendelés elküldését megelőzően tájékoztatjuk, megrendelését csak az ő jóváhagyása esetén teljesítjük. Az oldalon bemutatott termékek tulajdonságai és rendelkezésre állása előzetes értesítés nélkül változhat. Amennyiben a termékek árai vagy egyéb adatai tévesen kerültek feltüntetésre, akkor is, ha azok az adatbázisba téves adatokkal kerültek felvételre, a Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az illető termek kiszállításától elálljon, és az ügyfelet e lehető legrövidebb időn belül értesítse a fennálló hibáról.
Azok a megrendelések, melyek nem kerülnek megerősítésre telefonon, nem kerülnek teljesítésre. Az oldalon megrendelt termékek kiszállítása azonnal történik, mihelyt ön telefonon megerősíti a megrendelését munkatársaink valamelyikének. A megrendelés megerősítését követően, e-mailben vagy telefonon értesítjük a megrendelése AWB számáról, így ön folyamatosan nyomon követheti a csomag helyzetét, közvetlenül a futár cég weboldalán.
A termékek kiszállításának ideje a készlettől függ. Rendszerint a megrendelés megerősítését követő 24-48 óra múlva már kézhez veheti a terméket az otthonában, ha a termék a mi, vagy partnereink készletén megtalálható. Bizonyos esetekben, ha a termék nincs készleten, egy munkatársunk telefonon vagy e-mailben értesíti önt a rendelt termékek szállítási idejéről.
A csomagok tartalmának épségét illető esetleges problémákra vonatkozó észrevételeket a kiszállításkor az AWB lapon kell megtenni, vagy jegyzőkönyvbe kell azt venni, ez esetben megtagadható a csomag átvétele és kifizetése. Bármilyen utólagos, ilyen témájú panasz semmis. A pénzt a termékek szállítását végző ügynök szedi be. A termékek értéke a telefonos vagy e-mail visszaigazoláskor közölt összeg, ezen felül semmi egyéb. Fontos! Nincs rejtett díjunk vagy jutalékunk! A termékek kézhez vételekor pontosan annyit kell fizetnie, amennyit telefonon vagy e-mailben megerősítettünk.

A személyes adatok és az információk biztonsága


A vevő által bevezetett személyes adatokat a Szolgáltató csak az oldal bejelentett céljára fogja felhasználni. A megrendelőlap adatai a megrendelések megerősítéséhez, a megrendelt termékek leszállításához, a folyamatban lévő kedvezmények közléséhez stb. szükségesek, semmilyen körülmények között nem szolgáltathatóak ki/adhatóak el harmadik feleknek. A szolgáltató nem adja el, nem bocsátja áruba, nem cseréli el az oldal révén szerzett e-mail címeket, nem fedi fel az ön e-mail címét más személyeknek, akik az oldalt meglátogatják, az ön kifejezett hozzájárulása nélkül.
A személyes adatok megküldhetőek azonban a kereskedelmi ügyletek ellenőrzésére jogosult hatóságoknak, vagy egyéb hatóságoknak, melyek jogosultak a törvénynek megfelelően indokolt ellenőrzéseket végezni, ha ezt a hatályos jogszabályoknak megfelelően igényli. A felhasználók adatai felhasználhatóak a Gordius Plus KFT termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztése céljából, hogy azok a felhasználók igényeinek még jobban megfeleljenek, és újdonságok közlésére a kínált termékekről és szolgáltatásokról.
Kereskedelmi közlemények küldése e-mailben a Szolgáltató által a felhasználók/ügyfelek számára nem minősül „spam”-nek, ha a címzett ehhez hozzájárulását adta.
A 677/2011. sz. Törvény szerint, ön jogosult az adatokhoz hozzáférni, azokat módosítani , joga van, hogy ne kerüljön egyéni döntés hatálya alá, és jogosult bírósághoz fordulni. Ugyanakkor, jogosult a saját személyes adatainak kezelését ellenezni, és kérni az adatok törlését.
A kereskedelmi célú közlemények címzettje jogosult visszavonni a hozzájárulását ilyen közlemények küldéséhez, egyszerűen a Szolgáltató értesítésével a office@jatszoter.ro címen.
Bármelyik felhasználó/vevő, aki az e-mail címét megadta az oldal használata közben (a regisztráció során), kérheti, hogy a címe törlésre kerüljön a www.jatszoter.ro oldal adatbázisából, e-mailben a office@jatszoter.ro címre.

A felelősség elhárítása


A www.jatszoter.ro honlap tartalmának összeállítása során nagy figyelmet fordítottunk az adatok helyes bevezetésére és az információk pontosságára. Ennek ellenére a tévedés lehetősége nem zárható ki. Épp ezért, a Szolgáltató nem vállal felelősséget a nyomtatási vagy megjelenítési hibákért, az árak, tulajdonságok, képek stb. tekintetében. Amennyiben esetleg a termék, vagy annak valamely tulajdonsága tévesen került bevezetésre az adattárunkba vagy tévesen került megjelenítésre, a szállításra pedig még nem került sor, a Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az illető termek kiszállításától elálljon, és az ügyfelet e lehető legrövidebb időn belül értesítse a fennálló hibáról.
Ugyanakkor, a honlapon bemutatott termékek képei tájékoztató jellegűek, a szállított termékek bármiben eltérhetnek a bemutatott képektől, mivel a gyártók bármiféle értesítés nélkül módosíthatják a termékek tulajdonságait, dizájnját. A Szolgáltató kötelezettségeinek maximális értéke, bármilyen ügyféllel szemben, a szállítás elmaradása, vagy nem megfelelő teljesítése esetén, a Szolgáltató által az illető ügyféltől bevételezett összegek értéke.
A termékek kiszállítását követően, a Szolgáltatótól nem kérhető a pénz visszaszolgáltatása semmilyen módon, és a termékek sem küldhetőek vissza. A honlap célja a felhasználók bejegyzéseinek tárolása, és a Szolgáltató nem vállal felelősséget a felhasználók által közzétett bejegyzések tartalmáért. Fenntartja viszont a jogot, hogy bármilyen olyan tartalmat töröljön, ami sérti a jelen szerződést, vagy egyéb módon nem felel meg a honlap céljának. Tilos a felhasználóknak törvénytelen (rasszista, stb.) tartalmakat megosztaniuk, vagy melyek esetlegesen kárt okozhatnak, valamint negatív tartalmú bejegyzéseket. Mindezek ellenére, a Szolgáltató nem felel a honlapon található teljes tartalom állandó felügyeletéért. A Gordius Plus KFT nem garantálja, hogy a megjelenített összes termék megtalálható a készletén. Így a Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy ne teljesítsen egy bizonyos megrendelést, amennyiben az illető termék kivonásra kerül a mindenkori kínálatából. A közzétett árak értesítés nélkül megváltozhatnak.
A Gordius Plus KFT nem felel a azokért a károkért, költségekért, perekért, követelésekért vagy kiadásokért, melyek oka a „Felhasználási feltételek” megsértése a felhasználók részéről.
A Gordius Plus KFT nem felel azokért a károkért, melyek oka a honlap működésének megszakadása, illetve a honlapon közzétett linkek tartalmához való hozzáférés lehetetlensége.

Hozzáférés és hírfolyamra történő feliratkozás


Ahhoz, hogy a www.jatszoter.ro honlap hírfolyamára feliratkozhasson, ön köteles a regisztrációs lapon megjelölt személyes adatokat megadni. A szolgáltatás használatával beleegyezik, hogy valós, helyes, aktuális és teljes adatokat ad meg magáról. Ugyancsak köteles az adatokat valósnak, pontosnak és helyesnek megtartani, illetve változás esetén megfelelően módosítani. Ha valótlan, pontatlan vagy részleges adatokat vezet be, a Gordius Plus KFT jogosult felfüggeszteni vagy megszüntetni az ön fiókját, és megtagadni bármilyen aktuális vagy jövőbeni próbálkozást a honlap megnyitására. A Szolgáltató bármilyen egyéb értesítés vagy magyarázat nélkül felfüggesztheti vagy megszüntetheti az ön hozzáférését a honlap tartalmához, vagy a tartalom egy részéhez. A tagként történő regisztrációval önnek választania kell egy felhasználónevet (e-mail cím) és egy jelszót. Az oldal tagjaként köteles a hozzáférési jelszó biztonságosságát megtartani, az ön felhasználóneve alatt történő bármilyen tevékenység teljes egészében az ön felelősségébe tartozik. Beleegyezik, hogy azonnal értesít ha a jelszót elveszíti, vagy annak jelét észleli, hogy jogosulatlan tevékenység zajlik az ön felhasználóneve alatt.    
Amennyiben az ön tagsága felfüggesztésre kerül a honlapon, ön semmiféle kártérítésre nem jogosult.

Kedvezmények és versenyek


A honlapon zajló kedvezmények és versenyek tiszteletben tartják a Gordius Plus KFT által a hatályos jogszabályoknak megfelelően kidolgozott szabályzatot. Az ilyen szabályzatok csak a saját honlapon, vagy elektronikus levélben hozzuk a felhasználók tudomására. A kedvezmények alkalmazása érdekében a megrendeléseknek pontosan követniük kell a honlapon feltüntetett szabályokat. A honlapon bemutatott kedvezmények a megjelölt időszakban vannak érvényben, amennyiben pedig nincs időszak megjelölve, akkor a rendelkezésre álló készlet erejéig érvényesek.
A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy egy kedvezményt bármikor megszakítson vagy megszüntessen, bármiféle előzetes értesítés nélkül.

Szállítási idő


A társaságunktól vásárolt termékek szállítási ideje rendszerint 24 és 48 óra között van, a megrendelésnek a www.jatszoter.ro honlap szerverére történő beérkezésétől. Ennek ellenére, a Gordius Plus KFT fenntartja a jogot, hogy a szállítási időt különleges esetekben meghosszabbítsa, az ügyfél előzetes értesítésével.

A megrendelés megerősítésének elmulasztása


Ha on-line rendelést tett, e-mailben, ha kapott is egy e-mailt a megrendelés regisztrálásáról, de munkatársaink nem vették fel önnel a kapcsolatot a rendelés visszaigazolása céljából, kérjük telefonáljon a honlapon feltüntetett valamelyik telefonszámra, mivel valószínűleg a szerver vagy a honlap működésében valamilyen hiba lépett fel. Azokat a megrendeléseket, melyeket a munkatársaink NEM tudnak telefonon visszaigazolni, NEM kerülnek kiszállításra.

A termékek visszaküldése


A Romániában hatályos jogszabályoknak megfelelően, a www.jatszoter.ro honlapról vásárolt termékeket a megvásárlásukat követő 8 napon belül visszaküldheti.
A termék az alábbi feltételekkel küldhető vissza:
- nem látszik rajta megbontás nyoma
- a csomagolás, a címkék és a kiegészítők érintetlenek
- nincs rajta nyoma használatnak
A termék nem lehet használt, és nem lehetnek rajta használati vagy felszerelési nyomok!
Ha a termék nem felel meg az igényeinek, az ügyfélnek javasolt, hogy ne vegye azt használatba, illetve ne szerelje fel. Amennyiben elutasítja a terméket, kérjük, hogy a kézhezvételét követő 24 órán belül lépjen velünk kapcsolatba telefonon vagy e-mailben, hogy a visszaküldés részleteit megállapíthassuk. A hatályos jogszabályzat a természetes személyek esetében alkalmazandó. Eszerint önnek, a fogyasztónak, joga van a szerződést egyoldalúan felmondani, 10 napon belül, büntetés illetve indoklás nélkül. Önt, a fogyasztót, csak a termékek visszaküldésének közvetlen költségei terhelhetik. Más szóval, ha egy termékről le szeretne mondani, egy értesítést kell nekünk küldenie e-mailben vagy faxon, mellyel lemond a termékről.
Egy termékről csak akkor mondhat le, ha futárszolgáltató révén vásárolta meg a terméket. A termék csak akkor küldhető vissza, ha tökéletes állapotban van (a csomagolás is) és nincsenek rajta használati nyomok. Amennyiben a terméket elutasítja, kérjük, hogy a kézhezvételét követő 24 órán belül lépjen velünk kapcsolatba telefonon vagy e-mailben, hogy a visszaküldés részleteit megállapíthassuk. A visszaküldés költségeit az ügyfél viseli, a termék ellenértékének megtérítésére pedig 30 munkanapon belül sor kerül. Ha a visszaküldött termék rongált, tisztán kivehető használat jelei mutatkoznak rajta, és nem adható el új termékként, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a termék átvételét megtagadjuk. Mindezen feltételeket és szabályokat a 2003.01.21. keltű 51. sz. Törvénnyel jóváhagyott, a távolsági szerződések jogi helyzetéről szóló 130/2000 számú Kormányrendelet tartalmazza.

Szavatosság


A www.jatszoter.ro honlapon forgalmazott összes termék az illető termék gyártója által biztosított szavatossággal rendelkezik. A szavatosságot a Gordius Plus KFT székhelyén, a kapcsolat oldalon feltüntetett címen lehet érvényesíteni, a hibás termék javítása vagy cseréje útján. A szállítási díjat (oda és vissza) a szavatosság érvényesítése céljából küldött termékekre az ÜGYFÉL viseli, a termékek elküldése pedig gyorsfutár útján történik. A szavatosság érvényesítésére legtöbb 30 naptári napon belül sor kerül.
Nem képezik szavatosság tárgyát a külső sérülés, úgymint: ütésnyom, repedés, törés, megégett vagy elpattant alkatrészek - jeleit mutató termékek, az alkatrészek természetes kopása, ideértve a fa száradása során bekövetkező repedéseket, azok anyagok, elemek és munkálatok, melyeket nem közvetlenül a vevő, a közvetlen beszállítók vagy azok alászerződői biztosítottak, azok a berendezések, melyek nem a Gyártó előírásait szigorúan betartva kerültek beszerelésre, a céljuknak nem megfelelően használt berendezések, azok a berendezések, melyek esetében nem kerültek betartásra a Gyártó által előírt időszakos felülvizsgálat, karbantartás és/vagy javítás feltételei, valamint a vandalizmus következtében megrongált berendezések.
A Gordius Plus csapata biztosítja önt, hogy mindent megtesz a termékekben esetlegesen ismeretlen okból, vagy tőlünk független okból jelentkező problémák megoldása érdekében.

Csalás


Bármilyen próbálkozás, melynek célja egy másik felhasználó személyes adatainak megszerzése, a www.jatszoter.ro honlap tartalmának módosítása, vagy a www.jatszoter.ro honlapnak helyt adó szerver működésének befolyásolása, csalási kísérletnek minősül, és maga után vonja a felelős vagy felelősök büntetőjogi felelősségre vonását.

Jogviták


Bármilyen jogvita, mely az Ügyfelek és a Szolgáltató között jelentkezhet, békés úton, a felek közötti megállapodással kerül megoldásra. Amennyiben a konfliktus békés úton történő megszüntetése nem járt sikerrel, az illetékesség a romániai bíróságok, vagy egyéb, a felek által elfogadott szerv hatáskörébe kerül.

cart