Védőhálók - nagyon sokféle felhasználásra

Védőhálókat készítünk sportpályák körül vagy azok befödésére (labdafogó háló), sípályákhoz elhatárolásra vagy veszélyes szakadékok előtt kifogó hálónak. Készítünk hálókat felvonók biztonsági zónájának védelmére, védőhálókat építkezésekhez és még sok más felhasználásra.
Mivel ilyen nagy a felhasználási lehetőségek száma, kérjük védőháló megrendelésekor jelezzék hogy milyen felhasználásra kerül a háló. Árlistát készíteni ezekből csak az alábbi adatokra ismeretében tudunk:
1) a felhasználási terület - segít behatárolni a  készítendő hálóra vonatkozó kérdéseket. Azon hálótípusok, amelyekkel már dolgoztunk, ahol már van tapasztalatunk ezek készítésében és ismerjük a hálóval szemben támasztott elvárásokat, tudunk segíteni a háló tervezésében. Tudunk javasolni minimális fonalvastagságot, szükséges lyukméretet, ahhoz hogy a célnak maximálisan megfelelő, de ugyanakkor gazdaságos hálót készíthessünk Önnek.
2) a háló mérete (pl. 12 méter széles és 25 méter hosszú, vagy 3,5 m x 18 m) esetleg nagyon hosszú védőhálók esetében (pl. sípálya elhatároló háló 25OO m hosszban) hogy milyen méretű darabokból legyen készítve (a sípályán az oszlopok távolsága amit meghatároz, esetünkben 2m x 25 méterenként egy darabban készítettük)
3) a lyuk mérete csomótól csomóig megmérve mindkét irányban (pl. 12 cm x 12 cm). Bizonyos fonalvastagságoknál vannak behatároltságok, vékonyabb fonalakból lehet 2x2 cm vagy akár 1x1 cm-es lyukméretet is, 3 mm-es zsinórnál már az 5x5 cm-es a legkisebb méret, stb.
4) a felhasználandó fonal vagy zsinór anyaga - használunk Poliamid (nylon), Poliészter (PES) és Polipropilén (PP) anyagokat
5) a fonal/zsinór vastagsága - leginkább mm-ben, de lehet fonalfinomságot is megadni vékony finom hálóknál
6) a zsinór színét (csak 3 mm-nél vastagabb PP zsinórok esetén van 45-5O színválaszték, PES zsinórnál 4 szín, NY-nál 3 szín lehetséges, a legvékonyabb fonalból csak fehér hálók készülnek)
Ha az adatokat tudjuk, max 24 órán belül árat tudunk mondani  - de legtöbbször még aznap vissza is jelezzük az árat és a tervezett gyártási időt.
Méretre készülő hálók esetében, mivel ezeket a hálókat más célra utólag nem lehet eladni, sem visszabontani vagy máshogyan hasznosítani, így a megrendelés komolyságát bizonyítandó 3O-5O% előleget kérünk.
Építkezésekhez tudunk ajánlani gépi kötésű rafia alapanyagú hálót.

Újdonság: az általunk készített védőhálókra megegyezés alapján felszerelést is vállalunk!

cart